![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2008
| aslında kim bu veysi sorusuna cevap verecek merci ben değilmişim gibi geliyor ama yinede kendimi en çok ben tanıyor olmamdan yola çıkarak bir kaç şeyler karalamak istiyorum... 1991 yılında doğdu bu veysi, bakmayın dağınıklılığına lise okuyor aslında. sonrası hep orda burada çalıştı ama hep tasarım yaptı "sadece sanat" dedi para istemedi çoğu zaman. saat gece yarısını geçmemişse veysi şimdi odasındadır bilgisayarının başında. Sadece ekrana bakar, renkleri, konuşmayı, kahveyi, yüksek sesli müziği, fırçaları ve tabii ki tasarım yapmayı çok sever. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Bende geldim | saskin | Ben Geldim | 7 | 27/03/2008 22:29 |
| slm bende geldim | rallyproco | Ben Geldim | 1 | 30/03/2007 06:25 |
| bende geldim:) | emos | Ben Geldim | 0 | 13/03/2007 15:22 |
| bende geldim | grafiker54 | Ben Geldim | 1 | 19/01/2007 16:13 |
| bende geldim | kaknus | Ben Geldim | 2 | 22/12/2006 11:40 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |