![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Merhabalar tam başlıkta anlatamadım istediğimi .ELimde 20bin flaan url var txt dosyasında fakat bunlardan bazıları xxx.com/aaa.html ise girdiğinde bu sayfaya seni xxx.com/bbb.html e yönlendiriyor.Benim istediğim bi program yapıp bu url leri kontrol ettirip sonra yönlendiği yeni sayfaların linklerini başka bi txt ye kaydetmek. Acaba Mümkünmü yardın istiyorum? Şimdiden teşekkürler
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Anlamadım kardeş saol yinede ben biraz yaptım linki yazdığımda yeni linki bi textbox içine yazdırabiliyorum fakat txt den veriyi alamadım alsamda onu yapamadım yani aslında txt den satır satır nasıl alabilirim mesela ilk 1. satır sonra 2. satır bunu söylerseniz büyük faydanız olur?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Txt dosyaya kayıt | gecew | PHP | 3 | 23/02/2008 15:45 |
| fla da denerken başka.. swf de başka resim gösteriyor? | ajnglagla | Flash / Director / Swift 3D ... | 0 | 02/02/2007 15:30 |
| dosyaya yazdırma | Viran | PHP | 5 | 06/01/2007 03:49 |
| flash IEda başka mozillada başka yerde | neser | Web Tasarım | 0 | 17/05/2006 16:57 |
| veri tabanından bir kayıdı başka bi tabloya kaydetmek | abdurrahim | PHP | 5 | 13/05/2006 00:51 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |