![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2008
|
Konuyu tam olarak nereye açmam gerektiğini anlayamadığım için java calışırken karsıma cıktıgı için buraya yazdım. Bi sitedeki java kodlarını derleyiciye yapıştırdıgımda derleyicide her satırın basında numarası yazıyo normalde calıştıgım dokumanda boyle bi şey yok bu neden kaynaklanıyor ve nasıl onlenebilir uzun bi kod oldugunda derleyici hata verdiğinden bunları silmek gerekiyor ve tek tek silmekte zor oluyo |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 04/2005 Yer: samsun
|
satırların başında boşluk olabilir, ben sadece sayı ile başlıyor farzettim. ya da 'regular Expressions' yazan kutuyu aktif hale getirmemiş olabilirsin. başta boşluk ihtimaline göre: ^\s*\d+ eğer farklı bir formatta ise buraya kopyalayabilirsin. ona göre bir pattern yazmak lazım. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2008
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Veri kopyalama sorunu (shelve,copy kütüphaneleri) | osx | Python / Zope | 6 | 09/04/2008 01:52 |
| Vb.net 2005 te vista,resim kopyalama,veritabanı yedek sorunu | dobradobra10 | Visual Basic | 0 | 27/02/2008 20:21 |
| DVD kopyalama | creative | Donanım | 1 | 23/03/2006 13:33 |
| cd kopyalama ...... | mg1985 | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 28/05/2005 15:51 |
| WinAPI ile Dosya Kopyalama Sorunu | epic | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 2 | 10/09/2004 19:13 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |