![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Ankara
|
Şu an media encoder ile herhangi bir port üzerinden yayın yapıp media player ile görebiliyorum. örneğin media playerı çalıştırıp, "open url" deyip "http://127.0.0.1:1000" yazdığımda yayını görebiliyorum. Fakat asıl yapmak istediğim herhangi bir html içerisinde media playerı kullanmak. Bu konuda bilgisi olan??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
dw'de yada fp'de olacaktı sanırım... belli parametreleri vs. oluyor... media'nın adresi olarak url verirsin olur ![]() Ayrıca eğer bu webcam ise webcam ile netten yayın yapan programlar var.. direk siteye entegre eden
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
Microsoft Developers Network'den buldum.Basit bir örnek: <HTML> <BODY> <OBJECT id = "Player" CLASSID = "CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" height = 0 width = 0> <PARAM Name = "AutoStart" Value = "True"> <PARAM Name = "uiMode" Value = "invisible"> </OBJECT> <INPUT Type = "Button" ID = "btnPlay" Value = "Play ASX" onClick = "PlayASX();"/> <SCRIPT Language = "JScript"> function PlayASX() { Player.uiMode = "full"; Player.height = 200; Player.width = 200; Player.URL = "http://127.0.0.1:1000"; } </SCRIPT> </BODY> </HTML>
__________________ Dağ ne kadar yüksek olursa olsun, yol onun üzerinden geçer |
| | |
| | #5 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Ben bu konuyla ılgılı bakınırken "Mıcrosof Akan Media Sunucu" dıye bısey goruyordum hep.. Koddanda anladıgım kadarıyla sayfanın yayınlandıgı sunucun bunu desteklemesı gerekıyor.. Yanı once boyle bı sunucu bulunacak yada bu sunucu kurulucak (Windows Media Encoder adında bı program sanırım bunu yapabılıyor) ardından bu sunucu uzerınde medıa "akıtılarak" sayfanın bu sunucuya ornegın http://127.0.0.1:1000 seklınde baglanıp bu medıayı goruntulemesı saglanıcak.. Tabı bu sadece bı tahmın henuz denemedım ıcın kesın bısey soylıyemem.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
evet. windows media encoder bu işi(stream server) yapabiliyor. ve portu siz kendiniz belirliyorsunuz.web sayfasinda ise bir media player açılıyor. ---- Aslinda linuxde daha güzel sunucular ve java istemciler var ama her web cam yada tv kartı linux de çalışmayınca. M$ a mahkum kalıyor insan.
__________________ Dağ ne kadar yüksek olursa olsun, yol onun üzerinden geçer |
| | |
| | #7 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |