![]() | |
| | #2 (permalink) |
| Kodlarım, Canlarım... Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: » Delphi Bölümü «
|
Sarı kartlık bir başlık fakat ben acemiyem . ![]() 1. Site eleştiri ve yorumları için http://forum.ceviz.net/site-yorum-f33.html 2. Büyük harf kullanmak internette bir saygısızlık ifadesidir. 3. Özellikle "i" ve "ü" harfinin büyük harfle yazılması suçtur. 4. İlk mesajda tanıtım ve reklam kapsamına girecek başlık açmak Tehlikeli ve Yassahtır. 5. Açtığı basit bir başlıkta bile bu kadar hatası olan birinin tasarımında korkunç hatalar olabilir. Ben bunu görmedim, sende bir daha yapma ....
__________________ Haberbox | Tek Sevgi | Genel Seçimler | Magice Book | Yerel Seçimler Yaşamaya Değer Bir Hayattan, Sevmeye Değer Bir Aşktan, Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçmeyin... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| bana bi yol gösterin lütfen | zeze_1 | C / C++ | 2 | 16/04/2005 21:48 |
| Lütfen Bana Bir Fikir Verin (3) ... | infsphinx | Donanım | 10 | 22/04/2004 01:36 |
| Lütfen bana bir fikir verin (2)... | infsphinx | Donanım | 29 | 20/04/2004 20:16 |
| lütfen bana bir fikir verin... | infsphinx | Donanım | 21 | 12/04/2004 13:38 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |