![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 04/2004
|
Merhaba, RapidSSL'den sertifika aldım. Requesti gönderdim sertifika geldi, Cpanel'den kurulumu yaptım bir sorunla karşılaşmadım ancak sayfayı görüntülemek istediğimde ; "Güvenlik sertifikası güvenilir olarak seçmediğiniz bir şirket tarafından verilmiş" hatası alıyorum. Diğer iki onay işareti mevcut Sertifikanın tarihi ve domain okeylenmiş. Sertifikayı yüklerken key bölümüne oluşturduğum keyi, certificate bölümüne RapidSSL'den gelen sertifikayı koydum Bundle kısmını boş bıraktım. HTTPD:conf daki ayar betiği şu şekilde ; SSLCertificateFile /usr/share/ssl/certs/www.domain.com.tr.crt SSLCertificateKeyFile /usr/share/ssl/private/www.domain.com.tr.key Sorun ne olabilir nasıl çözebilirim ? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| php ile rss oluşturma... | webthese | PHP | 7 | 24/09/2008 01:40 |
| Değişkenlerden sonuç oluşturma sorunu | avseq01 | ASP | 1 | 08/12/2007 03:10 |
| MKDir dizin oluşturma sorunu | G-Ö-L-G-E | Visual Basic | 1 | 19/06/2007 18:29 |
| word oluşturma | dankyy1 | ASP | 1 | 30/04/2005 01:05 |
| CD oluşturma | wolverin | Web Tasarım | 2 | 31/01/2005 13:07 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |