![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2008
|
Başlıktanda anlaşılacağı gibi WSAT+ASP2.0+Sqlserver ile login authentication başarılı bir şekilde oluyor. Ben hatalı login denemelerini ve başarlı loginleri bir tabloda yedeklemek istiyorum.Fakat sistemin kullanıcı adı ve password'ü hangi procedure üzerinden kontrol ettiğini bulamadım.Amacım prosedürü bulup içine log tablosuna insert atan bir satır eklemekti. Loglamayı başka nasıl yapabilirim.Konuyla ilgili yardımlarınızı rica ederim.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| sqlserver update | onrozkurt | C# | 2 | 09/04/2008 14:05 |
| taşıma sırasında oluşan login problemi | ilkerrr | PHP | 8 | 01/03/2008 17:51 |
| SqlServer | krasnokojiy | Veritabanları & SQL | 0 | 23/02/2008 15:05 |
| c# ve sqlserver | karapelerin61 | C# | 1 | 07/05/2007 02:42 |
| php login de nikte çşğı harfleri kulanınca uyarı versin login olmasın | cryz | Javascript / DHTML / Ajax | 2 | 01/01/2007 20:40 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |