![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2008
|
yaptığım sitede master page üzerine yerleştirdiğim bir login.ascx bulunuyor. buradan giriş yapıldığında yine masterpage üzerinde bulunan bir user kontroldeki menulere bir adet daha buton eklenecek. login olunduğunda session değeri yazdırıyorum. bu session değerini görünce menudeki butonun visible özelliği değişiyor. Sorunum ise şu. login pencerem bir updatepanel içinde. Çünkü tüm sayfanın yeniden yüklenmesini istemiyorum. Ancak tüm sayfayı yüklemeden de menu sayfasını yeniletemiyorum. login.ascx sayfasındaki butona tıkladığımda sadece menu.ascx'i nasıl yenilerim? bu arada .ascx lerin ikisi de masterpage içindeki placeholderlarda. Enson 03/05/2008 17:25 tarihinde vustan tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: ek bilgi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| js ile css'ye ulaşmak | Ahmet79 | Javascript / DHTML / Ajax | 1 | 27/10/2007 00:21 |
| Kod ile IIS e ulaşmak? | umitiri | Windows | 5 | 22/10/2006 14:37 |
| g maile ulaşmak | orhansey | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 07/02/2006 15:00 |
| domaaine ulaşmak | turker | Internet | 4 | 06/01/2003 04:25 |
| dword'a ulaşmak | hmustak | C / C++ | 0 | 02/09/2002 19:14 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |