![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: istanbul
|
merhaba. phpfusion icin cinsiyet belirlemek istiyorum bu konuda tecrube sahibi arkadaslar emeklerinin karsiliginda bana yardimci olabilirlerse sevinirim.. ozel mesaj gonderebilirsiniz.. tesekkurler.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: istanbul
|
ya arkadaslar ben bu isi mod haline getirmek istiyorum simdide bu konuda bana yardimci olabilecek kimse varmi acaba? mumkunse bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.. mod kurulumu hakkin gerekli bilgiyi pm yoluyla verecegim.. emek karsiliksiz kalmayacaktir... simdiden tesekkurler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Register Globals | LaNeTh | PHP | 9 | 29/03/2008 12:25 |
| Login Problemi ( "Register Globals ON" çalışıyor, "Register Globals OFF" çalışmıyor) | Bozkurt | PHP | 3 | 19/03/2008 13:39 |
| Register Globals ON'da çalışan, Register Globals OFF iken çalışmayan kodları bulmak | Bozkurt | PHP | 3 | 17/02/2008 00:07 |
| register int count = 0; | ankakusu | C / C++ | 9 | 06/10/2007 18:53 |
| register ayarları | maritim | Windows | 2 | 15/06/2005 10:00 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |