Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Sistem > Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler

LinkBack Seçenekler
Eski 30/04/2008, 18:39   #1 (permalink)
Üye

Varsayılan resim açılana kadar loading resmi

arkadaşlar arama yaptım ama bulamadım daha doğrusu tam olarak nasıl arıcağımı bilmiyorum.daha önce görmüştüm sanki ama oda ie de çalışıyodu gerçi şimdi onuda bulamadım.istediğim şeye gelince

sayfada büyük boyutlu resimler var bu resimler tamamen yüklenene kadar bunun yerine bi loading resmi resim tamamen yüklenince bi kerede gözükmesi.umarım anlatabilmişimdir.
tabancaaa hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu açana göre Forum Cevap En Son Mesaj
Sayfa yüklenene kadar yükleniyor resmi çıksın zmrlnht Javascript / DHTML / Ajax 5 08/02/2008 05:38
Ajax iler loading resmi çikartma ??? turkwebmaster Javascript / DHTML / Ajax 0 17/06/2007 21:27
klasördeki resmi göstereceğim. o kadar pckopat87 ASP 2 12/06/2006 18:43
Linke tıklayınca sayfa açılana kadar yükleniyor yazmasını danadana Web Tasarım 3 03/08/2004 15:03
resim listeleme aynı resmi göstermesin Psychaos PHP 13 31/10/2003 17:59

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şu anda saat 23:57.

Reklamlar & Desteklenenler
Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv |

Forum Yazılımı: vBulletin Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2001 - 2008, Ceviz.net