![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2008
|
Aklımda çok iyi bir proje var. Eğer bu proje hayata geçirilirse devleti yıllık azami 1.000.000.000ytl masraftan kurtaracak. Projem için gereken bir aleti (mekanik + elektronik) bir firmaya yaptırıp patentini almak sitiyorum. bu aşamadan sonra projemi yapmaya para lazım. Yani porjeyi yapcak tüzel veya özel kişide para olacak ama sonunuda 1e 1000 veren bu proje sayesinde hem tüzel veya özel kişi kazanacak hemde devlet Devletin kazancı :
. Sizce ne yapmalıyım. Bu projeyi nasıl hayata geçirmeliyim ? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çiğnenmeden yutulur. Üyelik Tarihi: 08/2007 Yer: 208.109.14.72
|
Avrupa birliği kredilerinden yurt içi kredilere kadar birçok destek alma şansınız var. Projeniz tahmin ettiğiniz kadar başarılı bulunursa hibe de alabilirsiniz.
__________________ GUANTANAMO HAPİSANESİNE TEPKİNİZİ GÖSTERİN BİR İMZA ATMAK İÇİN TIKLAYIN |
| | |
| | #7 (permalink) |
| The Shawshank Redemption Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Sufi's deepest dreams...
|
Buraya yazdigin kadar muammali yazdiysan devletin seni ciddiye almamasi normal. Ben bile ciddiye almadim $ahsen. Süper fikrin var aleti ba$kasina yaptiracaksin. Adi sani olmayan, ticari bir markasi olmayan bir $ahistan böyle bir mail gelse devletin ciddiye almamasina $a$mamak lazim.
__________________ Operating System : Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex Desktop : GNOME Programming Language : Java Development Tool : Eclipse Using Eclipse for : Java, C, C++, Python, PHP |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2008
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| M Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Aruz
| ![]() Hacı bir ara benim de böyle tuhaf icatlarım vardı. Araştırmıştım. Şimdi hatırlamıyorum isimleri falan da. Ben bir projem var nasıl patent alırım diye mail atmıştım bilgi edinme hakkı diye. Bana herşeyi anlatan bir dergi göndermişlerdi. Heaa demiştim demek ki böyle oluyor. Eğer uluslararası bir patent almak niyetinde değilsen birey olaark patent alman fazla masraflı olmaz. Uluslararası patenti de zaten genelde şirketler alıyor. O kitapçığı iste 1-2 haftada gelir. Fiyat listesi, projeni nasıl kağıda aktaracağın falan hepsi var orda. Resimleri nasıl çizeceğin falan anlatılıyor. Patent alırsın sonra bir risk sermayedarı bulman lazım. Birebin dedin mi o da bulunur.
__________________ M |
| | |
| | #10 (permalink) |
| The Shawshank Redemption Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Sufi's deepest dreams...
| Konunun hayvanlar alemiyle ne alakasi var anlamadim??? Devletin i$i gücü yok da ortada hazir bitirilmi$ projeler bile firsat bulamazken daha dü$ünce a$amasinda olan, ba$kasina yaptirilacak projeyi dikkate alacak...
__________________ Operating System : Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex Desktop : GNOME Programming Language : Java Development Tool : Eclipse Using Eclipse for : Java, C, C++, Python, PHP |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |