![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2003
|
Kıymetli ceviz.net ailesine duyuruu; web tasarımı yaparım donanımdan olduça anlarım.. ama programlama hususu benden sorulur pek çok şey bilirim belli sürelerle iş tecrübemde vardır hani yok değil.. istanbulda hele avrupa yakasında çalışsam nasılda iyi olur.. bukalemun gibiyim valla her ortama uyarım.. çoook süper bi maaş hayal etmem işin karşılığını alsam yine yeter yani.. bla bla diyorsanız eğer siz aha bu adrese bi cv bırakın yine bence... satis@debis.com.tr gerisi ile ben ilgilenir size de durumu bildiririm.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| READ ONLY Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: MERSİN
|
her yere CV verilmez gibi geliyor bana. Biraz konuyu açar bilgi verirsen iyi olur.super maaş hayal etmemek gerek ama yok parasınada çalışılmaz. Bence sen maaştan ve yapılacak işten haber ver? İşi net üzerindemi ytapılacak yoksa ofiste mi?Sosyal güvence var mı?
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
@redial +1 o nasıl öyle?? Web tasarımı yapmak diyince sadece FURONTPEYÇ EKİSPİRES ile kayan yazı vs. eklemek olucak... Donanımdan da oldukça anlayacak ve programlama bilecek... Bana kalırsa bu firma şöyle birşey yapıyor... Bir tane robot var onu pcden kontrol ediyorlar ayrıca internettende kontrol ediliyor... Bence bu, ayrıca sana www.NASA.gov adresini tavsiye ederim orada istekli ve fazla maaş beklemeyen işsiz kardeşlerimiz var
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #7 (permalink) |
| mingitaw Üyelik Tarihi: 06/2002
|
Ben okulu bile bırakırım Hatta TT nin tekelinden sonra Telekomünikasyon alanına da geçebiliriz, ama biraz fiyat artar. Yıllık 400000000000000 ¥, eh sizi kasabilir ama koca iş yapacaz. Bak Ankara' da olsaydı Ansugo saati 50 $ dan bakardı Enson 22/09/2003 18:10 tarihinde Mingitau tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |