![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2007
|
web sitesinde ki tum sayfaların ust menu bolumu ıcın bır web user control ekledım. index.aspx, dokuman.aspx sayfalarımın uzerlerınde ustmenu.ascx diye de bir yapı dusunun. aspx sayfalarının loadlarında bır table bır bılgı ınsert edıyorum. dıger sayfaya ascx ın uzerındekı bır button un eventına yazdıgım kod ıle response edıyorum. problemım, bır sayfadan dıgerıne gecerken bır oncekı sayfanın load eventıne de ugraması. bu da table da ıkıncı aynı kayıtın ınsert olmasına neden oluyor. neden oldugunu bulmadım. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2007
| http://forum.ceviz.net/asp-net-te-tu...ma-t54457.html buna bir göz atar mısın? Ben böyle hallettim de.... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Tab Control | coddy | C / C++ | 0 | 25/02/2008 20:04 |
| User Control | jineps | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 2 | 02/12/2007 00:04 |
| "Web User Control" ile skin dosyalarının birlikte kullanımı | yesilce | ASP | 5 | 27/08/2007 19:28 |
| Tab Control | utebay | ASP | 0 | 15/11/2006 11:35 |
| VB 2005 Express Edition "User Control" Sorunu | dreammaker | Visual Basic | 1 | 17/11/2004 19:05 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |