![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2008
|
arkadaşlar bu gece acil yapmam gereken bir iş var mkportalımı yeni hostuma atacagım.yedekleme yükleme yapıldı.Ns leri değiştirmem kaldı ama onu yapmadım hala sebebi de eski hostumdaki sql yi pc me yükledim ve yeni cpanelimde nasıl aktif edecegimi beceremedim.anlaşılır bir şekilde yazabilen olursa çok memnun kalırım.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| SQL veritabanını taşımak | suplover | Veritabanları & SQL | 4 | 28/11/2007 12:36 |
| Site Taşımak | akbeyfb | PHP | 3 | 25/12/2006 01:52 |
| bugün doğum günüm... | gsocnkuzl | Hayata Dair | 26 | 18/06/2005 04:43 |
| değer taşımak. | yeni | ASP | 3 | 19/12/2004 12:18 |
| Debianda host.allow ve host.deny kuralları oluşturma | soulmaster | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 2 | 10/11/2004 02:23 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |