![]() | |
| | #1 (permalink) |
| <?=$cevizci?> Üyelik Tarihi: 08/2007 Yer: ankara
|
merhabal arkadaşlar virtual konusunda daha yeniyim ama biraz karıştırırak bişler elde ettim benim bir sitem var mysql ile verileri saklıyorum virtual basic 2008 ile bu verilere nasıl erişip ekranda gösterebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim
__________________ Türkiye Türklerindir Türklerin Kalacak Ne bu Ezan Susacak Nede Bayrak İnecek |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Mysql bağlantı hatası! | ntxsoft | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 03/12/2007 02:42 |
| Asp ile MySql bağlantı sorunu | netguru | ASP | 8 | 04/11/2007 22:22 |
| PHP MySQL bağlantı | pegassi | PHP | 3 | 19/09/2007 01:46 |
| MYSQL bağlantı...!! | agent | C# | 3 | 25/12/2006 00:03 |
| MySQL bağlantı sorunu | laucian | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 6 | 25/11/2005 23:12 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |