![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2005
|
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin. Benim sorunum şu. Vb.net ile ağımda bulunan server makinama dosya gondermek istiyorum. Ancak serverin user ve passwordunu girmediğim için hata veriyor. Server makina da Server 2003 yüklü. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Benim bağlanmaya çalıstığım sekil "\\serverip\C$\deneme" Şimdiden teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Ağdaki bilgisayara uyarı mesajı gönderme | hackhan | Ağ / Güvenlik | 15 | 12/05/2007 14:10 |
| uzaktaki makinadan dosya çalıştırma ? | zhelvaci | PHP | 6 | 23/10/2004 15:26 |
| iletim formunda dosya gönderme | ScHiZoO | PHP | 4 | 01/10/2004 10:25 |
| dosya gönderme | LEthaL | PHP | 4 | 01/02/2003 15:21 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |