![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2008
|
selam arkadaşlar; amacım resimler klasörüne kayıt ettiğim bir resmi bir başka sayfada göstermek.Bunun için resimler klasörüyle birlikte veritabanında ki tablomda resim diye bir sütun oluşturdum ve sadece resmin adını tutuyorum.(resim.jpg şeklinde.) kayıt işlemini başarıyla yapabiliyorum fakat resmi göstermeye gelince resim gözükmüyor. veritabanında resmin adı kayıtlı,resimler klasöründe de var fakat gözükmüyor.Aşağıdaki görüntüyle karşılaşıyorum: ![]() resmi göstermek için çalıştığım kod: co.CommandText = "SELECT * FROM testler WHERE id= "+dizi[0]+""; OleDbDataReader dr; dr = co.ExecuteReader(); while (dr.Read()) { Image1.ImageUrl = Server.MapPath("..\\resimler\\") + dr["resim"].ToString(); yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Enson 22/04/2008 02:56 tarihinde mehmettln tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: yazım hatası |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Sayfaya neden link eklendiğini anlayamadım. Neden olabilir? | samsun55 | ASP | 3 | 14/04/2008 09:44 |
| Kalite çok yüksek ama resim neden bu kadar kötü | ajnglagla | Photoshop / Corel / PSP | 3 | 04/01/2007 19:24 |
| Bg Neden Gözükmez? | bALTA_ | Web Tasarım | 6 | 10/11/2005 20:13 |
| Mailde Türkçe Karakterler Neden Gözükmez | Manyakgeyik | PHP | 4 | 02/03/2005 18:40 |
| kamilozcan kullanıcı adım neden yasaklandı veya yasaklanmadı ise neden giriş yapamıyo | kamilozcan_ | Protesto | 1 | 22/10/2004 02:31 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |