![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
Merhaba arkadaşlar burada bi çok linux sorunu çözüldüğü için yazma gereği hissettim... Yeni girdiğim işte linux server ve server2003 var. Ve biz malite daha az olacak diye yani masrafsız olacak diye clientlere de linux kurmayı düşünüyoruz. Burada ki sorum linux servera nasıl linux client ekleyeceğim. Bi çok kaynağa baktım yalnız adam akıllı bi cevap alamadım. Eğerki linux ta uzman olan arkadaşlar var ise buradan soruma ve sorularıma cevap yazabilirlermi... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Linux Server Kurulumu | benozgur | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 19 | 29/08/2008 15:03 |
| Linux Server Da .Mdb | phpinfo | PHP | 1 | 05/09/2007 17:13 |
| linux web server | shark_hack | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 5 | 23/11/2005 18:29 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |