![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2004
|
Arkadaşlar 2004 de register ettigim jenerik bir domainim var. Bu domaini satın almak isteyen arkadaşlar oldu fakat ben domaini bir tane prof. yazılımcı arkadaşla ortak olarak yürütmek istiyorum. Tabiki ilk zamanlarda para getirmiycektir ama bu projeye sahip çıkacağımız birisi çıkarsa eğer,karşılıklı sözleşme yaparak siteden gelen gelirlere ortak olacağım birini arıyorum. Eğer ilgilenirseniz bilgisayardestek@gmail.com msn adresinden bana ulaşabilirsiniz. Yazılacak script ilan sitesi scripti olacaktır. Detayları görüşmek için irtibat kurarsanız sevinirim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Bedava ilan sitesi | Manyakgeyik | Site Yorum | 2 | 12/04/2006 03:15 |
| fso ile ilan sayfası | gbtrabzon | ASP | 12 | 16/09/2005 14:00 |
| domain ilan sitesi - alın, satın... | ozcesa | Site Yorum | 13 | 07/07/2005 13:14 |
| ilan scriptine resim eklemek | senacam2000 | ASP | 1 | 16/02/2005 00:59 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |