![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
|
arkadaşlar, bir süre önce program yazarken (yazık oldu o kadar emeğe) birden vb hata verip kapandı ve "internet controls" bileşeni o zamandan beri çalışmıyor. ayrıca nedense o zamandan beri ie'de ctrl (windows fonksiyonu oysaki) fonksiyonları [a,z,x,c,v vs.],arama,delete çalışmıyor; yazdır,sayfa yapısı,özellikler,baskı önizleme açılmıyor, en garibi ise forumlarda çıkış butonu çalışmıyor, addressbar'a linki kopyalayarak çıkış yapılabiliyor ie pek kullanmadığım için daha fazla soruna rastlamadım ama vardır elbet ne denediysem sorunu düzeltmeyi beceremedim... arama yaptım ama ilgili bir konuya rastlamadım, yardım ederseniz sevinirim..saygılar.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| "internet explorer, bu internet sitesini açamıyor" hatası | nothing__ | Web Tasarım | 10 | 02/08/2008 14:53 |
| server.createobject("microsoft.XMLHTTP") 'da hata alıyorum. | kulgan | ASP | 6 | 21/04/2008 11:52 |
| Microsoft dan yeni "sosyal mühendistlikle ürün etkinleştirme yönetmi" | AhmetBSD | Windows | 2 | 19/03/2007 23:18 |
| Microsoft ve Nokia "cepte oyun için anlaştı" | dreammaker | Haberler | 1 | 21/02/2006 05:40 |
| Flash MX 04 action script 2 "A" "S" "D" "W" tuslarıyla hareket!!! | fatihed | Flash / Director / Swift 3D ... | 5 | 04/09/2005 21:03 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |