![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2006
|
Arkadaşlar, Databaseden uzun bir text alıyorum diyelim. Aldığım text'i 200px width li bir tablo satırına koyduğum zaman satır text boyunca uzuyor. Ben satırın text uzunluğuna göre yana uzamasını değil aşağıya doğru uzamasını istiyorum. Bunu bir yolu varmı? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: Zonguldak
|
nasıl?
__________________ Not Defterim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Listview üzerinde ilgili satırın backround rengini değiştirme | krizantems | C# | 3 | 12/04/2008 12:36 |
| İki satırın aynı anda çalışması | hülya | C# | 2 | 15/12/2007 11:45 |
| DataGridView'de İçeriğe göre Satırın Renklenmesini Sağlamak? | madisom | C# | 1 | 30/05/2007 17:57 |
| Php Kod engellemek | ProJecT | PHP | 2 | 01/03/2007 20:54 |
| DbGrid'te tıklanan satırın bilgileri | TeDDy | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 10 | 01/04/2003 23:03 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |