![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2008 Yer: ispirto ocağı
|
selamlar arkadaşlar amatör ruhumu da aldım yanıma ve geldim.uzun süredir gelmek istiyordum kısmet olmamıştı.ehh şimdi gelmiş bulundum.umuyorum ki alış verişimiz güzel olacak.bilgi vermek ve almak çok güzel oluyor...sevgi ve bilgi paylaşmak için vardır.lütfen saklamayalım |
| | |
| | #3 (permalink) |
| CevizKolik :) Üyelik Tarihi: 12/2007 Yer: Searching...
|
Öncelikle hoşgeldin. Ceviz kadar kaliteli bir forum daha bulamazsın programlama konusunda. =) Birçok forum dolaştım, dalgalandım duruldum, ceviz gibi kalitelisini bulamadım. ![]() İnş. yeni forum koliklerimizden olursun... Bilgi paylaştıkça çoğalır,ülkemiz kalkınır.
__________________ Bir tutkudur, Ceviz... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Ben de geldim :) | mberker | Ben Geldim | 3 | 03/06/2007 22:14 |
| ben geldim | canandemir | Ben Geldim | 0 | 05/01/2007 06:12 |
| ben geldim | abergun | Ben Geldim | 0 | 04/01/2007 15:50 |
| Ben Geldim | sweet_girl | Ben Geldim | 10 | 30/12/2006 00:54 |
| Ben geldim | redial | Hayata Dair | 61 | 19/10/2002 17:33 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |