![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
apache genelde linux üzerinde kullanildigi icin konuyu buraya acmayi uygun gördum. senaryo su her 2 domainde ayni servere yönlendirilmis olsun. domain1.com domain2.com kullanicilar hangi domainden gelirse gelsinler url barinda daima domain2.com görünecek yani apache ulasan sorgu ne olursa olsun domain2.com yönlendirilecek kullanici bunu js yahut php bazli degilde apache üzerinden ayarlamak mumkun mu? ben arastirmaya basliyorum cevabi bulursam buraya atarim
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
| Alıntı:
__________________ www.fatihgenc.com | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Browser diline göre PHP üzerinden yönlendirme? | MuratCetin | PHP | 12 | 03/10/2008 17:16 |
| Apache yönlendirme problemi | pirilti | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 3 | 16/09/2006 21:26 |
| domain yönlendirme | cemilbacaci | Internet | 11 | 16/04/2006 17:03 |
| squid proxy + apache + squidGuard +yönlendirme | blackman | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 31/10/2004 02:12 |
| domain yönlendirme | turker | Internet | 2 | 29/06/2003 02:47 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |