![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2008
|
Arkadaşlar, Bir eğlencede barkovizyondan bir çekiliş yapmam gerekiyor.. Bu çekilişi başlatmayı da bluetooth kumanda ile başlatmam gerekiyor. Protokoldeki şahıslara çekiliş yaptırmak için. Bana yardımcı olursanız çook sevinirim.. İhtiyacım olan program şöyle.. -001 ile 999 arasında istenilen kadar çekiliş yapacak.. -çekiliş olduğu için bir defa çıkan rakam bir daha çıkmamalı.. -çekiliş ekranında büyük şekilde 000 görünecek, kumandanın tuşuna basında sayılar dönmeye ve bir süre sonra birinci rakam (örn. 700), bir süre sonra ikinci rakam (örn. 710) bir süre sonra da üçüncü rakam (örn. 714) gibi çekiliş gerçekleşecek.. -ilk çekiliş bitince, kumanda tuşuna basıldığında, kazanan numara diye ekranın sağında yada solunda ayrılmış bölüme gidecek bu numara, çekiliş bölümü yine 000 olacak... böyle bişey mümkün mü? bana bunu basit bir şekilde hazırlayıp gönderebilecek bir arkadaşım var mı? hiç zamanım kalmadı gerçekten.. ve acilen bu programa ihtiyacım var.. yardımcı olursanız çook minnettar kalırım.. iyi günler.. Enson 18/04/2008 10:00 tarihinde Sniper tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Public Man Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: AYDIN
|
söylediğin şey rf(radyofrekansı) ile gerçekleştirilebilir tabiki paralel port kullanırsan..ve bu istediğin programı da studio .net ile yazabilirsin..paralel port konusunda biraz araştırma yapman yeterli..paralel port kontrolü şeklinde...ama az zamanım kaldı diyorsan yapmak istediğin şey zaman gerektirir bu yüzden kısa sürede bu işi halledemeyebilirsin..
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2008
|
uzaktan çalıştırma olayından vazgeçtim cuma akşamı lazım bana bu program... sadece 001-999 arasında sayı seçecek bir program gerek.. tam ekran olması gerekiyor.. ben bişey yazdım ama düzgün çalışmıyor.. bazen aynı sayıları seçiyor... Dim a As Integer Dim b As Integer Dim c As Integer Option Base 1 Dim sayi(100) As String Dim cekilis As Integer Private Sub Command1_Click() If cekilis = 30 Then cekilis = 0 cekilis = cekilis + 1 Label17.Caption = cekilis Timer1.Enabled = True Timer2.Enabled = True Timer3.Enabled = True a = 0 b = 0 c = 0 End Sub Private Sub Form_Load() Height = Screen.Height Width = Screen.Width Left = (Screen.Width - Width) / 2 Top = (Screen.Height - Height) / 2 cekilis = 0 Randomize End Sub Private Sub Timer1_Timer() Randomize bir = Rnd Cls Print "bir:" + Str(bir) + "...............:" + Str(Int(bir * 4) + 1) + "................:" + Str(Int(bir * 4)) If bir >= 0.9 Then Label1.Caption = Int(bir * 4) + 1 Label1.Refresh Else Label1.Caption = Int(bir * 4) End If a = a + 1 If a > 30 Then Timer1.Enabled = False End Sub Private Sub Timer2_Timer() Randomize iki = Rnd If iki >= 0.9 Then Label2.Caption = Int(iki * 9) + 1 Label2.Refresh Else Label2.Caption = Int(iki * 9) End If b = b + 1 If b > 90 Then Timer2.Enabled = False End Sub Private Sub Timer3_Timer() Randomize uc = Rnd If uc >= 0.9 Then Label3.Caption = Int(uc * 9) + 1 Label3.Refresh Else Label3.Caption = Int(uc * 9) End If c = c + 1 If c > 160 Then Timer3.Enabled = False If Label1.Caption <> 0 And Label2.Caption <> 0 And Label3.Caption <> 0 Then Label5(cekilis).Caption = Label1.Caption * 100 + Label2.Caption * 10 + Label3.Caption Else If Label1.Caption = 0 Then Label5(cekilis).Caption = Trim("0" + Trim(Str(Label2.Caption)) + Trim(Str(Label3.Caption))) If Label2.Caption = 0 Then Label5(cekilis).Caption = Trim(Trim(Str(Label1.Caption)) + "0" + Trim(Str(Label3.Caption))) If Label3.Caption = 0 Then Label5(cekilis).Caption = Trim(Trim(Str(Label1.Caption)) + Trim(Str(Label2.Caption)) + "0") End If End Sub Private Sub Timer4_Timer() Randomize End Sub |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |