![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2004
|
Merhaba AAEON-PFM540i adında bir PC104 formunda SBC (single board computer) üzerinde debian 4.0 çalıştırıyorum. Bana çok ilginc gelen bir sorunla karşı karşıyayım. SBC üzerinden, ttl port ile çalışan 640x480 çözünürlüğünde bir lcd panel ile görüntü almaktayim. Tasarım aşamasında SBC üzerindeki vga portunu kullanıyordum bu nedenle sorunu yeni fark ettim. Sorun, SBC üzerinde biostan yalnız TTL ekran seçili olduğu durumda ve vga portuna monitör bağlı değilken sistem grub sonrası asagidaki resimdeki durumda kaliyor. Bu durum neden kaynbaklanıyor ve nasil çözebilirim. AAEON-PFM540i http://www.tri-m.com/products/aaeon/pfm540i.html Herkese iyi çalışmalar. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Sayfa Açılma Sorunu | YaGMuR_PreNSi | ASP | 1 | 26/03/2008 00:20 |
| Debian GNU/Linux Etch için Debian-Installer Beta 1 yayınlandı. | acemi | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 18 | 16/11/2005 15:08 |
| fulscreen açılma | selected | Javascript / DHTML / Ajax | 5 | 27/08/2005 21:55 |
| kendinden açılma | neotheone | Donanım | 8 | 19/11/2004 19:20 |
| Açılma problemi | Dawson | Donanım | 2 | 25/10/2004 21:55 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |