![]() | |
| | #2 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
recovery disket yada cd imajı oluşturması lazim bootlu yada, siz teknik bir cd bulacaksınız bootlu acronis bu işleri yapiyor ghost biraz kullanmıyorz.
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
ghostun bir suru dos versiyonu var, bunlardan bir tanesini herhangi bir CD ye cekip, herhangi bir dos boot diski ile veya dos boot cd`si ile dos`a girerek, ghost yazilimini calistrabilir ve daha sonra D surucunuzdeki imaj`i kullanabilirsiniz. Yada; Buyuk bir ihtimalle elinizdeki ghost versiyonunda CD/DVD`ye imaj alma ozelligi vardir, bos bir hard disk bolumu secin ve cd`ye imaj almak istediginizi bildirin programa, Bos hard diski cd`ye imaj aldiginizda 2-3 MB lik bir CD olusturacaktir size. Bu cd yi bilgisayar acilirken takarsaniz, sizi direk Ghost`un dos ortamindaki versiyona sokacaktir. Ordan istediginiz islemi yapabilirsiniz. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2006
|
şimdi bu norton ghost 2003 adlı programın sata disklerde çalışmadığını söyledi bir arkadaş. ben de sistemin yedeğini almak istiyorum ve bugüne kadar hiç yapmadığım bişey. forumda bir kaç konu okudum kimisinin sistem çökmüş kimisinin yerel diskleri kaybolmuş vs. bende bu yedekleme işinden anlamadığım için benzer sorunlar yaşamam muhtemel. o yüzden bu adı geçen programın sata disklerde kullanılmasında bir sorun olur mu diye sormak istedim.(xp professional yüklü bilgisayarda.belki lazım olur diye yazayım dedim bu xp pro nun kendi yedekleme programı mı varmış neyse işte o açıdan)
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
Rollback RX kullanınız ve rahat ediniz programin incelesi sitemde mevcut...
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Başkent
|
SATA larda çok güzel çalışıyor bende SATA kullanıyorum. Ayrıca benim oluşturduğum ghost cd si var boot lu şekilde istersen onu indir istersen bootlu bir tane ghost cd bul istersen Norton ghost'un yeni versiyonlarında programın kendi içinde boot'lu cd oluşturma yerleri vardır istersen ordan yap.İStersen windows 98 cd bul CD den başlatıp sonra ghost'un cd sini takıp öylede çalıştırabilirsin veya istersen kendinde nero'yla bootable cd hazırlayabilirsin. bağlantı = http://www.gizemmuzikvesinemaevi.net...emelighost.rar YADA Acronis True image gibi başka şeylerede yönelebilirsin... SEVGİLER...SAYGILAR |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |