![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2006
|
arkadaşlar elimdeki CD ler hakkında bilgi almak istiyorum.bunun için yapılabilecek bişey var mı ya da kullanabileceğim herhangi bir program var mı? Mesela Cd nin ne zaman yazdırıldığını öğrenmek istiyorum. Fareye sağ tıklayıp paylaşım ve güvenlikten veya özelliklerden denedim.orada Cd nin yazdırılma tarihi değil de dosyanın oluşturulma tarihi yazıyor. Eğer yardımcı olursanız sevinirm. iyi çalışmalar...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Alexa ve Pr değerlerini alabilme | SrcnCkr | ASP | 2 | 02/02/2007 01:17 |
| Ethernet Numarasını veya Computer Name alabilme. | hakansor | ASP | 2 | 05/03/2006 14:38 |
| router lar hakkında bilgi | ertugruloruc | Ağ / Güvenlik | 17 | 30/01/2005 21:22 |
| T3 hakkında bilgi ? | DeRFReZYa | Internet | 9 | 10/01/2005 17:56 |
| Interpreter hakkında bilgi???? | sadist_sniper | C / C++ | 13 | 09/12/2002 14:01 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |