![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: /root/
|
Bu konu hakkında nette pekde sağlıklı tecrübeler bulamadım. Sitede konu hakkında tecrübeli, şu makinayı tavsiye ederim ama şu makinanında şusu var. En iyisi bence budur diyecek arkadaşlar var mı? Teşekürler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
abicim okadar çok fason makine varki piyasada vallaha ben çalışırken bir kaç kez dolum yaptım ama çok iyi bi iş degil o işe gireceksen bir kac takım giysi ve elinin yüzünün boyasına hiç çelikmez .
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Bizim bilgisayarcıda çalıştığım sıra siemens vardı hâlâ da duruyor... Evet kaç tane güzel gömleğin gittiğini ve çok azıcık bir delikten göze boyanın sıçramasını ve hemen temizlemen arındırman gerektiğini düşünürsen bu işe başlayabilirsin.. Ayrıca ismini bilmiyorum ama yanında küçük bir alet alman lazım o da kartuşları yüzeysel olarak temizliyor yani boya yollarının en üstteki yerlerini vs.. Kanalları anca boşaltıp büyük makina ile temizlemelisiniz.. Ve bence önce bilmiyorsanız biraz pratik yapmalısınız, neler gerektiğini, ne kadar kazanıldığını vs. herşeyi öğrenmelisiniz...
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: /root/
|
Aslında biçok HP'yi sadece şırınga ile doldurduğumu bilirim, meraktan. Şimdi cihaza ihtiyacım var, tamam kabul hepsi kötü ve eziyetli, ama ihtiyacım var. Kötünün iyisi şudur diyebileceğiniz bir şey varmı? Yada ben aldım memnun değilim ama şu olsaydı iyi olurdu diye düşündüm diyebileceğiniz. Fikir ve yardımlar için teşekkürler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2004
| Hmustak, Kartuşlar artık çok çeşitlendi. Enjektör ile kartuş doldurmak da iç baınç dengeleri açısından çok sağlıklı değil. Süngerli tip kartuşlarda pek problem çıkmaz (Her ihtimale rağmen sızdırır), ama tüplü tip dediğimiz kartuşlarda enjektör kesinlikle kartuşa ve dolayısı ile yazıcıya zarar verir. Dolum makineleri gittikçe gelişiyor. Biz FVC dolum makinelerini kullanıyoruz. Teknoloji ve Kalite olarak ötekilerin çok çok üstünde. Her türlü kartuşu klipleri ile sorunsuz dolduruyor. Tavsiye ederim. Satıcısı Ayaz Elektronik. ayazbilgisayar.com adresinden makinelere bakabilirsin. Kolay gelsin. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |