![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2008 Yer: İstanbul
|
Arkadaslar bir sorunum var.Wordpress tabanlı siteme acilir agac menu koydum ama soyle bir sorunum var siteme giriste websitesi yuklenirkin kisa bir sureline acik gozukuyor kapanmıyor sonra internet hızına göre buna nasıl çözebilirim.
Enson 15/04/2008 09:31 tarihinde Sniper tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: yeni üyelerin link vermesi yasaktır |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2008 Yer: İstanbul
|
mesaj editlenmis ama dedigim olay görmeden nasıl çözülür bilmiyorum.Ayrıca üye olalı 4 ay oldu reklam yapmak vs gibi bir amacla acmadım konuyu.Php bolumundede bikac sorunum oldu linkde verdim saolsun arkadaslar yardımcı oldu.Ama bu bolumun kuralı boyle heralde
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Kaynak Kod: Genisletilebilir Agac Menu Uygulamasi | epic | Javascript / DHTML / Ajax | 10 | 03/10/2008 14:45 |
| msn hakkında çok ilginç bir sorun | efthalia | Internet | 3 | 02/05/2007 19:49 |
| Agaç tasarımı | porsuk | Genel Programlama | 1 | 02/07/2005 21:55 |
| Tree View Agac gorunum | FWN | ASP | 3 | 07/09/2003 03:59 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |