![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2008
|
Merhaba, Ben asp.net biliyorum ama asp yi yeni kullanıyorum. tam olarak hakim değilim. Akordion uygulamaları asp de sql bağlantısıyla yapabilir miyiz? nasıl? ayrıntılı bilgi verirseniz ya da örnek kod varsa memnun olurum. Çok acil lazım |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Ruzgar Üyelik Tarihi: 04/2005 Yer: Hatay
|
Akordion derken sanırım dreamweaver deki spry eklentisinden bahsediyorsun, söylediğin gibi içeriğini dinamik yapmak için, bir database e , bir recordset e ihtiyacın var, sonrasında Akordion içinde tekrar eden divlerden bir tanesini bırakıp onu bir döngü içine alacaksın, bu div içine de database kaynaklı göstermek istediğin bilgileri ekrana vereceksin..
__________________ savaşa hayır |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Akordion Menu Örneği | chesterx | Javascript / DHTML / Ajax | 3 | 31/03/2008 00:44 |
| c# sql bağlantısı | dayca | C# | 4 | 19/12/2006 09:29 |
| ASP ile RGB Bağlantısı ??? | selected | ASP | 6 | 25/01/2006 10:22 |
| ağ bağlantısı | onur çaban | Ağ / Güvenlik | 1 | 18/06/2005 22:43 |
| XP de ağ bağlantısı | notalone | Ağ / Güvenlik | 8 | 15/05/2004 22:36 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |