![]() | |
| | #1 (permalink) |
| uykusuz Üyelik Tarihi: 01/2003
|
sayin forum yoneticileri... bende mi gariplik var, yoksa bi seyi mi yanlis yapiyorum... ben bi sii yazmaya basliyorum, gonderiyorum, bi bakiyorum, hop sifre soruyo, hadi onu giriyorum, bu sefer mesaj gitmiyo, bu sefer konuya geri doniim diyorum, donemiyorum, bi daha sifre soruyo, vaz geciyorum, ana sayfa-> bolum -> konu patikasindan, tekrar geliyorum, akilli bi adam oldugum icin, daha onceden notepad e kopy paste etmis oldugum yaziyi tekrar kopy paste ediyorum, o zaman oluyo. simdi benim sorularim, 1- herkes notepad kullaniyo mu, forumu kullanmak icin ? 2- herkesin zamani doluyo mu mesaj yazarken ? 3- ikide bir sifre girmek, guvenligi arttirici bi unsur mu ? malum sifre duz metin ? 4- ben naapcam ... herkeste ayni sorun var mi ? yoksa ie kullanmaya calistigim icin mi ? 5- modem e adaptor alsam sorunu cozebilcem mi ? tesekkurler.
__________________ astronot olsam fezaya çıksam delikanlı gibi söylerim ne gördüysem hiç atmam. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| READ ONLY Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: MERSİN
|
ilk önce http://forum.ceviz.net/member.php?action=editoptions sayfasını girip "Foruma otomatik bağlanmak istermisiniz?" sorusuna bir bakın cevap evet mi? İf(Eğer) Evetse tempory İnternet Files'in içine girip tüm cookileri sil. ve tekrar dene. Yok hala devam ediyorsa tarayıcı ayarlarını Sıfırla veya [b]varsıyalana yükle[b/] Yok hala aynı sorun devam ediyorsa; Tarayıcını güncelle. Yok yine devam ediyorsa tarayıcını kaldır. tekrar yükle. Yok yine devam ediyorsa başka tarayıcı ile dene. Yok yine devam ediyorsa bas formatı işletim sistemini yeniden kur. yok ama yok hala davam ediyorsa, tekrar format çek başka işletim sistemi kullan eğer hala devam ediyorsa, en yakın çöpe PCyi at gitsin ve bana mail at sana PC satayım. bu aralar paraya sıkışığımda |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Notepad kullanmasamda her ıhtımale karsı yazdıklarımı gondermeden once bı kez kopyalıyorum (ctrl+a, ctrl+c).. Sorun cıktıgında ıse (kı uzun suredır sorun yok) ıkı uc adım gerı gelıp ctrl+v ıle yazdıklarımı yapıstırıp tekrar gonderıyorum... Bu arada bu sorun sanırım baglantının yavaslıgından yada uzun bekleme surelerınden kaynaklanıyor.. Ve sessiztetigin dedıgı gıbı bıyerlede benı hatırla turunden bıseylerde olmalı.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| misafir
|
forum, sizi daha sonraki girislerinizde hatirlamak icin cerezleri kullaniyor... Once tarayicinizin cerezleri kabul eder hale getirilmesi gerekiyor yani. Buna ragmen olmuyorsa, Cerezlerin saklandigi klasoru temizyip yeniden giris yapmaniz ve giris yaparken beni hatirla secenegini isaretlemeniz yeterli. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |