![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2008
|
Merhaba arkaşlar sorunum internetten dosya yuklerken yukleme bitiyor dosyayı kopyalarken veri döngüsel hatası veriyor cok yerde aradım millet dvd fln diyo ne alaka ise artık her neyse yardımdımlarını bekliyorum
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2008 Yer: manisa
|
hddguru.com dan low level formater ı indir onunla bir format at diske sonra diski disk yonetiminden başlat sonra bir daha format at sonra bir daha dene aynı sorunu bakalım olacakmı? ben de aynı problemi USB HDD ile yaşıyorum gerçi balkondan attılar son anda yakaladım ama yinede umutluyum şimdi dediğim işlemi ben yapıyorum sonuçları yazacam. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Veri Tabanı Hatası | SanaLSorunlarım | ASP | 1 | 11/02/2007 14:55 |
| Delphi ve mdb veri hatası! | burhangazioglu | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 5 | 25/01/2007 17:03 |
| veri gönderme hatası | g_azlag | PHP | 4 | 17/01/2007 12:36 |
| Sql Veri Sİlme Hatası | vampire | PHP | 16 | 25/01/2006 18:54 |
| Dowload-- | ismail_w | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 10/04/2005 16:30 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |