![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2007
|
Arkadaşlar bir select sorgum var. bu sroguyla veritabanında kayıtlı illeri dropdowna yazıdırıyorum bir başka sorguyla ise veritabanında hang il kayıtlı ise selectedvalue suna onu yazdırıyorum ve o ili seçili bir şekilde getiriyorum ancak... dropdowndan ili değiştirdiğimde alttaki ilçe list i değişecek bu yüzden il dropdownında postback yapıyorum sayfa postback olduğunda tekrar select sorgum çalıştığı için yine veritabanında kayıtlı olan ili seçili olarak getiriyor. sadece ilk yüklemede select sorgumu çalıştırmak istiyorum bunun için ne gibi bi yol izleyebilirim
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
if(!IsPostBack){ veriye_duyarli_kontrol.DataBind(); }
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| phpbb3 ve kayıt.php sorgusunu tek üyelikte nasıl toplarız? | HeIIfire | PHP | 4 | 10/02/2008 13:58 |
| Antivirus programı yüklemede yardımcı olabilir misiniz? | M0nSTrU0 | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 26/11/2007 05:08 |
| resim yüklemede sorun | msk1977 | PHP | 6 | 06/09/2007 15:25 |
| resim yüklemede hata | pashapas | ASP | 5 | 01/06/2007 16:18 |
| Sql sorgusunu diğer sayfaya aktarmak | unixcem | PHP | 8 | 12/08/2004 20:09 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |