![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
Arkadaşlar basit bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Ben VB.Net de bir arayüz hazırlıyorum. Burada arama butonu olacak ve veritabanımdaki isimlerden arama yapacak. altta bir data grid var bulunanları orada görüntülemesini istiyorum. sorgu hazırlıyorum. ancak sorgunun sonucunu data gride nasıl aktaracağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2003 Yer: İzmit
|
Recordset e bilgiyi almışsın anladığım kadarıyla. Bundan sonrası Set Datagrid_adin.Datasource=Recordsetin satırı recordseti datagrid nesnene taşır. Verilerin görünmesi için recordseti kapatmamak gerekiyor. Sebebini bilen yazarsa memnun oluruz. Kolay gelsin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| data grid | muratungor | Visual Basic | 1 | 13/08/2007 15:23 |
| data grid nesnesi | ali çetin | Visual Basic | 1 | 30/04/2007 13:56 |
| Grid Scripti | syperusta | Javascript / DHTML / Ajax | 0 | 30/08/2005 12:16 |
| Grid | nomyon | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 5 | 09/09/2003 20:33 |
| Data Grid | Nihan | C# | 1 | 11/08/2003 20:18 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |