![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
yaklışık bi buçuk yıllık bi cd rom um var samsung 52x çok ses çıkartiyordu garantiye verdim yaptık dediler ama yapılmamıştı garantisinin bitmesine bi hafta kala bi daha verdim bu sefer yapildi gayette güzel okuyordu derken 2 hafta sonra hiç okumadı garantide bitmişti açtım içine biraz kurcaladim baya iyi çalıştı sonraları aynı şekkilde bi kaç kez daha bozuldu ve açıp için biraz kurcaladığım zaman yine çalışıyordu ama şimdi ne yaparsam yapyim çalşmıyor cd yi taktığım zaman okuma ışığı bi kaç kez yanıp söndükten sonra hiç okumuyor neden olabilir 1-5 yıl uzun bi ömür mü cd rom için teşekkürler
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Alt ust kapaklari sokup isleyisini gorebilecegin sekilde calistirsana. Belki o zaman sorunun neden kaynaklandigini gorebilirsin. Mesela bazen CD'yi tutan bolum gevsedigi icin CD'yi siki tutamiyor ve CD gereken hizda donmedigi veya hic donmedigi icin calismiyor.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| deniyim bi saolasin hocam
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #4 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
makineye baglı olarak çalıştırabilirsin cd-rom da içindeki okuyucu kafanın altında yada data kablosu giren yerde lens'in lazer kalınlık incelik ayarı vardır küçük bir ayar yeri olaması lazım ayar yapmadan önce keçeli silinmiyen bir kalemke işaretle sonra saga yasa sola saat yönüne göre döndererek çalıştırra bilir sin ama biraz tehlikeli makine çalışacak ve cd-rom da kapakları açık olacak olası bir kısa devre sisteme yada cd rom zarar verebilir güzel bir ayarlama yaptıktan sonra lensi bir kolanyalı pamukla temizle kapa. kolay gelsin.
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
@acemi hocam dediğini yaptım ama sanırım ondan değil cd ilk taktığımda biraz dönüyor ve duruyor @Black_Boyss hocam dediğin ayar yerini bulamadim ![]() sanırım cd yi döndüren motor bozulmuş bundan bulup değiştirmek mümkün mü acaba
| | |
| | #6 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Belki CD'yi okuyan gozde bir sorun vardir. Once CD'nin takili olup olmadigini anlamak icin biraz dondurup okumaya calisiyordur. Birsey goremeyince "CD takilmamis" deyip duruyordur. Aslinda benzer bir soruna daha once rastlamistim ama nasil cozduk hatirlamiyorum. |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
cd rw var da asıl amacım kurcalamak dediğin gibi 52x Lg cd rom 20 mil. filan ama donanım okuduk bi cd rom yapalim bari okuduğumuza deysin dimi
| | |
| | #9 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
ana bide okul okudun haaa nese o cd rom içini aç okuyan kafa varya onun üstünda yada yanında yada altında kesin olması lazım iyi bak CD okuma kafasının üştünde
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| BİR DİLEĞİM VAR :) Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: ANTALYA
|
hımm... samsung un cd surucusu 1.aşırı gürültü 2.okuma zorluğu 3.cd parçalama özelliği 4.aşırı ısınma bence başka bir marka dene
__________________ http://www.sehitlerolmez.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |