![]() | |
| | #1 (permalink) |
| ofk Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: Ankara // izmit
|
Merhaba arkadaþlar. Asp.net 2.0 projemde Rich Text editor kullanmak istiyorum. Bunun için önce fckeditor'ü indirip projeme ekledim ve çalýþtý.Value'sini falan alýp iþlem yapabildim. Fakat resim eklerken hata veriyor. Insert Image deyip resim eklemek için "sunucuyu gez" butonuna týkladýðýmda þu hatayý veriyor. ![]() Ýnternette bir kaç yerde bazý çözümler sunulmuþ ama hiçbiri iþe yaramadý. Diðer yandan FreeTextBox'u denedim fakat onun da Insert Image özelliði yok ya toolbox'da görünmüyor. Acaba FckEditor'un image sorununu nasýl çözebiliriz? Ya da resim ekleyen baþka bir editor var mý? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bursa Üyelik Tarihi: 02/2005 Yer: Bursa
|
sanýrým FCKEditor klasöründeki fckconfig.js dosyasý içindeki ayarlarý deðiþtirmen gerekiyor olabilir. var _FileBrowserLanguage = 'aspx' ; // asp | aspx | cfm | lasso | perl | php | py var _QuickUploadLanguage = 'aspx' ; // asp | aspx | cfm | lasso | php Bunlarý deðiþtirmek gerekiyordu sanýrsam... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ofk Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: Ankara // izmit
|
malesef olmadý. Bu þekilde yapýnca oldu: http://www.csharpnedir.com/forum2/fo....asp?TID=15899 Fckeditörü Asp.Net ile sorunsuz bir þekilde kullanabilmek için sýrasýyla; 1-Dll Bin Klasöründe bulunmalý 2-fckeditör klasörü içerisindeki fckconfig.js dosyasýnýn içerisinde bulunan var _FileBrowserLanguage = "php" ; var _QuickUploadLanguage = "php" ; satýrlardaki php yazan yerleri aspx olarak deðiþtirin 3-fckeditor/editor/filemanager/connectors/php/config.php içerisinde $Config['Enabled'] = false ; yazan yerin deðerini true olarak deðiþtirin 4-web.config içerisinde appsettings içerisine; <add key="FCKeditor:BasePath" value="~/FCKeditor/" /> <add key="Fckeditor:UserFilesPath" value="~/images" /> ifadelerini ekleyin.Buradaki images klasörü sizin belirlyeceðiniz bir klasör olucaktýr. Kolay Gelsin... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2007
|
Büyük ihtimalle kalsorun içindeözel karakterli yada türkçe karakterli bir dosya ismi var xml tabanlý çalýþtýðý için böle konulara özen göstermen gerekiyor bunun için bi kod yazmýþtým ben tr karakterleri ayýklamasý için PHP Kodu: editor\filemanager\browser\default\connectors\php\ connect.php içine yaz ve sonra ayný klasor içindeki commands.php dosyasýna Kod: tryap($sFilePath); Tabi önce gönderdiðin dosyalarý elle düzeltmen gerekicektir. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |