![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2008
|
Merhaba; Ben sitede de web tasarım konusunda da yeniyim. Amatörce bir site yapmaya çalışıyorum. Html kullanarak yapıyorum siteyi. CSS ve az biraz PHP öğrendim HTML içine php kodları yerleştiriyorum. Neyse üyelik koymak istiyorum bunun için de sanırım bir database oluşturmam gerekiyor. İşte database oluşturmak için kontrol panelini açmaya çalıştım ama başaramadım. "http://localhost/phpMyAdmin" adresinden açmaya çalışıorm ama şöle bi hata veriyor. Acaba başka bir şeyler mi yapmam lazım database oluşturmak için? Error MySQL said: Access denied for user: 'root@localhost' (Using password: NO) Yardımcı olursanız sevinirim. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Deli Olmak Akıl İster Üyelik Tarihi: 09/2007 Yer: Ankara
|
localhosttan adresi yazdıktan sonra kullanıcı adını ve şifreni doğru girmelisin. ayrıca kullanıcı adın büyük ihtimalle root ve şifren ise mysqli kurarken belirlediğin rakamlardır.
__________________ ################################ Kestiğin Ümitlerden Yelkenlerde Yaptım Ama... Yokluğunda Ne Gidebildim Ne De Kaldım. ############################### |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Teşekkür ederim cevap için ama sanırım kontrol paneli, alan aldıktan sonra hosting şirketi tarafından veriliyormuş bize. Doğru mu bu bilgi? Ben henüz siteyi hazırlama aşamasındayım. Ama bu ilk sitem olduğu için birçok şeyi bilmiyorum |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
Açıkcası verdiğin bilgi biraz eksik olmuş.Şu an localhosttamı çalışıyorsun yoksa hosting şirketinden hizmetmi alıyorsun ? Eğer hizmet alıyorsan panel ile ilgili bilgiller sana gönderilecektir.Eğer localhostta çalışıyorsan mysql ve php kurulumunu doğru yaptınmı ? |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Alıntı:
daha açıklayıcı olursak daha net cevaplar alırız ve sorun daha hızlı çözülür.
__________________ ################################ Kestiğin Ümitlerden Yelkenlerde Yaptım Ama... Yokluğunda Ne Gidebildim Ne De Kaldım. ############################### | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Software Engineer Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Plüton
|
localhostta çalışıyor arkadaş zaten yazmış php myadmin sana root kullanıcısın şifresini sormuş yada şöyle diyelim bağlanmak istiyorsun ama bana root'un şifresini söyle
__________________ Yalancı Ayın Sahte Işıkları Gölgemi Çizerken Hoşçakal ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
tamam ama sorunu bu kadar basite ingirmek istemediğim için bu şekilde düşündüm zaten.
__________________ ################################ Kestiğin Ümitlerden Yelkenlerde Yaptım Ama... Yokluğunda Ne Gidebildim Ne De Kaldım. ############################### |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |