![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2005 Yer: ist
|
Herkese selamlar, Bir resim upload paneli olusturdum. Resimleri Sitemde images klasörüme upload ediyorum ama bu resimleri yonetemiyorum. (düzenle Sil vs...) Asp.Net Projemdeki Resimlerim klasörünün içindeki resim isimlerini nasıl listeleyebilirim? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2007
|
eğer .net kullanıyorsan Gridwiev özelliğini kullanarak access veritabanındaki dataları listeleyerek gridwievin edit ve delete özelliğini kullanarak kolayca istediğin işlemleri yapabilirsin... yok gridwiev kullanmak istemiyorum diyorsan... sorgularını elle yazarak her yazdırdığın data yanına bi sil linki atarsın linklere parametre verirsin... islem.aspx dosyasında ise delete sorgunu yazar linkleri delete sorgusuna yönlendirir sil linkinin idsi ne ise delete sorgunda o id yi alır ve işlem yaparsın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Klasör içindeki resimleri listeleme? | bkorkmaz | ASP | 3 | 21/03/2008 14:12 |
| hafta içerisindeki kayıtlar | ozdemir | PHP | 2 | 17/11/2006 06:11 |
| klasördeki resimleri listelemek | free | PHP | 4 | 01/12/2004 23:53 |
| jar dosyasının içerisindeki sınıfların Javadoc'ları | erotomaniac | Java / JSP | 6 | 30/06/2004 14:52 |
| Bir Klasörün içerisindeki tüm klasör ve dosyaların ismini değiştirmek nasıl olur? | brace08 | PHP | 10 | 15/04/2004 12:34 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |