![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2008
|
ben kadir sizden acil mi acil bir program isteyecem demirbaş programı... eger yardımcı olursanız sevinirim aslında yapabilceğim bir porgram ama bir türlü ne lduğunu anlayamadım yapan olursa yada bildiğiniz bir yer olusa yazarsanız minnettar olurm .. bende başka bir konuda yardımcı olmaya calışacam size ... vicual basic ve delphide lazım yazılmış kodları ile Ceviz net Seni seviyorum kib a.e.o şimdiden tşk ederim
Enson 19/03/2008 00:21 tarihinde kaospusat tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: eklemek istediklerim vardı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| S.a Arkadaşlar =] | jock3r | Ben Geldim | 6 | 11/09/2007 22:46 |
| slm arkadaşlar | trojan_1453 | Ben Geldim | 1 | 22/02/2007 20:05 |
| arkadaşlar help me..! | aatesoglu2005 | Web Tasarım | 23 | 18/10/2005 16:00 |
| php ci arkadaşlar | Raider | PHP | 1 | 04/10/2004 18:12 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |