![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Kendini arayan adam.. Üyelik Tarihi: 11/2007
|
Merhaba arkadaşlar Uzun zamandır beklediğim gün geldi...Elime bir miktar nakit para geçti... Bu parayı sağlam bir proje yaparak değerlendirmek istiyorum... Web alanında bana kısa veya uzun vadede getiri sağlayabilecek güzel projeniz varsa lütfen buraya yazın... Projeler video sitesi,forum vs gibi olmazsa sevinirim..Mümkünse alanında az bulunan veya hiç olmayan türlerden olsun ))))Ama çok ta kazık şeyler olmamalı tabii... Yorumlarınızı bekliyorum.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| special Üyelik Tarihi: 03/2006
|
projesi olana sponsor/ortak mı olmak istiyorsunuz? yoksa size fikir verilmesini mi?
__________________ what the hell are you trying now i know there is something more what happened to you still staying on my path are you still denying now i know there is something more that this is the truth |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kendini arayan adam.. Üyelik Tarihi: 11/2007
|
fikir verilmesini istiyoum daha çok.. aklımda bazı projeler var ama bir iki kişiye sordum Çok uçuk felan dediler.. Mesela ogame tarzı bir oyun projesi olabilir.. Ama savaşlı değil(:.... Veya başka şeyler yorumlarınızı bekliyorumm |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Bilgisayarcı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Enteresan bir mesaj olmuş. Biz aklımıza gelen projeleri sır gibi saklayalım ve bazı düşündüklerimizi insanlar bizden önce yapmaya başladılar diye kahrolalım. Siz de proje istiyorum diye mesaj atın. Aklında başarılı olması muhtemel fikir/fikirler olanlar için bazı özendirici açıklamalar yapmanız gerekli bence. Mesela ortaya bir ödül koyarsanız katılım artacaktır Enson 19/03/2008 14:41 tarihinde muharrem_tac tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
muharrem_tac a katılıyorum. benim de projelerim var ama zaman ve finansman konusunda sorunlarım olduğu için ağırdan gidiyorum. biri param var projeni ver yapayım dese vermem projelerimi. projeyi verdikten sonra bana ne kalıyor ki? karşı tarafı zengin etmiş olacam. peki ben? projeyi üreten benim. bence siz ortaklık isteyin. finansman desteği sağlarım deyin. o zaman fikirlerini sizinle paylaşanlar çıkacaktır.
__________________ Erkan BALABAN www.webtasarimkilavuzu.com www.molaver.net Çözümler ihtiyaçlardan doğar. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Hipokondriyak Üyelik Tarihi: 06/2004
|
Merhaba opera, Aklimda bir proje var, piyasalardakinden farkli, bunun icin teknik bilgide yeterli degilim ve ayrica maddiyat gerektiren bir proje. Ne sekilde nasil hayata gecirebiliriz bu projeyi bilemem tabi, fakat bu projenin yapimi, calisir hale getirilisi icin, gercekten maddiyat gerekmektedir. Tabi bunun gibi bir cok projelerde soz konusu web alaninda. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
bence saklamayin projelerinizi dokulun, yapamiyorsaniz bari bir baskasi yapsin.
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |