![]() | |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Merhaba 4 yılı aşkın PHP ile siteler yaptım . Bazıları küçük bazıları büyük sayılır benim için. Hatta içinde protal niteliyine yakın çalışmalarım var. Şimdi artık ASP.NET ile geliştirmek istiyorum. Masaüstü programcılık hakkında tecrübem var biraz . ASP.NET i gerçekten çok sevdim .Hatta bir site bile yaptım. Yönetim panelli, portal niteliyinde bir çalışma yapmak istiyorum . Örnek makaleler hatta açık kaynaklı postal çalışması varmı. Programcının neler yaptığını anlamak için basitte olsa site , kodların tamamını incelemek lazım.Parça parça kodları inceleyerek site mimasi hakkında fikir ednemiyorum. Benim için kod parçalısnda çok mimari kontrollerin kullanım şekli vs. PHP de include olayını çok kullanırdık onun yerine web user controller var ama kullanım şeklini görmek iyi olur. Tecrübe eksik olunca asp.net in sunduğu kolaylıklar varken acemice güvensiz ve uzun yolları kullanabiliyor. Kısaca sol elimle sağ kulağını gösteriyorum. Görüş ve eleştirilerinizi bekliyorum. Özelikle açık kaynaklı ASP.NET portal varsa çok sevinirim. Teşekürler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
Öncelikle: http://www.asp.net/learn Açık kaynak kodlu portal? Sürüsüne bereket ![]() http://asp.net/community/projects/ Öneri : Personal Site Starter Kit, Small Business Starter Kit ile başlamanı öneririm.
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
dostlar Personal Site Starter Kit, Small Business Starter Kit i indirdim ama çalıştramıyorum visual studio 2008 ile. bincisinde shemetemplate="white" satırında ikincisi ise <%@ Master Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeFile="MasterPage.master.cs" Inherits="MasterPage" %> Satırında hata verdi zaten indirdiyim dosyların uzantısı *.vsi bunu çalıştırıncada hat veriyor bir adımda template dizini yok diyor. ama dosyaları göster diyorum ordaki zip li dosları açıyorum site dosyalarını buluyorum orda. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |