![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2008
|
arkadaşlar mesela db de 15.000 şeklinde bir sayısal değerim var ve ben bunu dataliste bağladığımda noktası kalkık olarak geliyor. ben şöyle birşey buldum netten ama nasıl kullanıcağımı bilmiyorum.veya sizin başka bir öneriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum herkese teşekkürler. String.Format("{0:c}", parabirimi) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
<%# String.Format("{0:C}", Eval("fiyat"))%> gibi yapabilirsin.
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| VPN de statik ip nasıl ayarlanır | metcip | Windows | 1 | 08/02/2008 19:19 |
| *bac bu formatı nasıl açabilirim. | sarman61 | Veritabanları & SQL | 0 | 18/06/2007 18:02 |
| 10 milyon kayıt bulunan tabloda 200 online kullanıcı için performans nasıl ayarlanır | atesvesu | PHP | 0 | 09/06/2007 23:20 |
| Windows 98 Formatı nasıl atılır | Yasinneo | Windows | 10 | 27/04/2007 17:52 |
| program görünümü nasıl ayarlanır | ahmet114 | Visual Basic | 6 | 29/12/2004 17:33 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |