![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2007 Yer: istanbul/aksaray
| http://img217.imageshack.us/img217/3426/adszat9.jpg http://img405.imageshack.us/img405/5807/adsz2xp4.jpg resimlerden de anlaşıldığı gibi hata veriyor sebebi bende ghost 7 yüklüydü bir kez C sürücüsünü yeni yükleyip hiçbirşey yüklemeden imajını alacaktım imaj alırken C sürücüsünün yükleneceği yere Klasör ismi vermeyi unutmuşum C yi komple D sürücüsüne taşımış ve D de hiçbirşey kalmadı hepsi silindi. şimdi yine C ye yeni xp yükledim bir daha bunun yedeğini D ye almak istedim tam başladı yine klasöre isim verilecek yer gelmedi bende unuttum tam başladı imajı almaya pcyi resetledim açıldığında D Ve E sürücüsü açılmıyor bunlara nasıl ulaşabilirim lütfen yardım edin tonlarca notum vardı dersnotları vs. biterim onlara ulaşamazsam |
| | |
| | #3 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
fazla diske bisi yapamadan http://www.recovermyfiles.com/ siteden programi cekiniz ve bir deneme yapiniz ama size söylecegim tek sey verilere erisemezsiniz söyle bir mantik var bir veri silindiginde alanin alt tabakasinda artiklar kalir ve durur taki eski verinin üzerine yeni veri gelirse kurtarilamaz siz zaten diski copy ederken diski sildirip üzerine yaz komutu atmistir ve eski verilerin üzerine yeni veri gelmistir ve ucmus olacagini düsünüyorum ama denemekte fayda var bir deneyin programi bir bakin bakim ordalarmi ordalar ise kurtarin bakalim neler olacak gecmis olsun cok yanlis yapmissiniz dikkatli calisin.
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2007 Yer: istanbul/aksaray
|
saol abi proğramı indiriyorum deneyeyim inş. olur bu arada d sürücüsünü buldum çift tıklayınca otomatik çalıştır çıkıyormuş ondan açılmıyordu sağtıklayınca aç çıkıyor birini hallettik de diğerini de halletmeye çalışıyorum vallaha ben umudu kesim ama bakalım yardım için saol
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |