Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Mesajım Var > Ben Geldim

LinkBack Seçenekler
Eski 15/03/2008, 20:24   #1 (permalink)
Üye

Varsayılan az sıkışın banada yer açın

herkese slm..banada yer açın diyerek geldim aranıza..kalemi yüreği güzel.. aklı gel git ..aklı gittiğinde yazar geldiğinde susar..ister uçuk diyin ister sessiz. arada takılır konu açar bazen avare bazen seyyah..bazen samyeli bazen poyraz..gülerim ağlanacak halimize arasıra..akıl hastanesi misali bu hayatın penceresinden.. ister sopayla kovalarsınız ister elinizde fincan sohbete çağırırsınız..
devamı gelirrr azbekleyin
sanduka hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 15/03/2008, 22:56   #2 (permalink)
Güzel Günler Göreceğiz

w3root Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: İstanbul

Hoşgeldin
w3root hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 16/03/2008, 00:32   #3 (permalink)
Ceviz Yiyerek Büyüyoruz

asker Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: istanbul

Hoşgeldin, güzel bir giriş olmuş.
asker hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 16/03/2008, 01:04   #4 (permalink)
Üye

tşk ..bencede hoş bi girişti..sadece girişti ama .. gelişme sonuç tam bir fiyasko..sevgili ceviz yönetimi cevap yazacağım, konu açacağım yerler bir elin parmağını geçmez..şaştım kaldım şunları yazacak bi yer bile bulamadım..protesto ediyorum başlığı açılmışş .orda bile edemedim ağız tadıyla. hadi bilişim konusunda tecrübesizsin dokunma bilmediğin yerlere demek istediniz..eyvallah ondan geçtimm..dolaştım dolaştımm..hayata dair bişiler yazayım dedim ..yok sen bu hayattan değilsin der gibi orayada geçit yok haklı olabilirsiniz..hadi onada eyvallah..yazarlar kahvesine geçtim..tam akıl da gitmiş.. otomatiğe takmış iyi bişeyler çıkar dedim kalemimden ooo o da ne orayada geçit yokk..yazarım çizerim boyarım..alt başlık şu yazar statüsünde olanlar girebilir..
bu statüden birinede geçit yoksa off ki ne of..1 keçi 2 keçi 3 keçi 4.. 5...6.......90 91 ....234567keçi...
Eski 16/03/2008, 03:09   #5 (permalink)
Varlığa izin veren boşluk

anov Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: İstanbul

Burası aklına gelen her şeyi yazabileceğin bir forum değil.
Olumlu sohbet bölümünü görüp gelmişsin, ancak o bölüm teknik konularda birbiriyle danışan insanların girmesi gereken bir bölümdür.

Kaldı ki, bir şekilde o bölüme giriş yapmayı başarsan bile bu takma isimle üyeliğinin uzun süreceğini sanmıyorum. Bu, kişisel tahminimdir. Çünkü Olumlu sohbet gibi belli bir konuya odaklanılmamış bölümler, kişiler arası ihtilafların en fazla alevlendiği yerlerdir.

Dikkatimi çekti, sürecini dikkatle takip ediyor olacağım.
anov hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 16/03/2008, 19:59   #6 (permalink)
Public Man

bunalthe Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: AYDIN
Hoş

sevgili sanduka burası daha cok bilişim teknolojileri üzerine konusulan sanal bir platform...ama bilişim ile ilgilenmiyorsan tavsiye ederim..öğrendikçe basardıkça daha fazlasını isteyeceksin...

Bunalthe
bunalthe hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 16/03/2008, 21:14   #7 (permalink)
Üye

anov ..bu neydi şimdi..antipati ve önyargı bana bakış açın bu demekkii..msj yazamıyorum konulara dedimm.. ben şu şu konular derken sadece örnektii.. ben geyik için burdayım yazdımmıkii..de böyle bir tavır takınmışsın.. nicklerine göre burda kim hangi üye barınır kim barınamaz kaarar verildiğinide ilk kez gördümm..insanları tanımadan entellektüel açıdan kültürel açıdan bilişsel açıdan değerlendirmeyin..
ben nereye hangi konuya msj yazdımkide bu konular hakkında yeterlidir yetersizdir diye bir üslup takındığınızıda merak ettim..ben bişeyi görüp gelmedim olumlu sohbet konusuda nerden çıktı..sen buranın nostradaumusumusun kii.. olmamış şeyler hakkında kişisel fikrini beyan ediyorsun..burası aklına gelenin yazılamayacağı bir forumsa..sen ne demeye bölee bir cevap yazıyorsun.. benim için ilk meraba msj ımda süreç başlatmışsın...sevindim.. akıllı zeki insan dikkat çeker..
SAYGILARIMLA
Eski 16/03/2008, 21:30   #8 (permalink)
Üye

sevgili bunalthe tşk ederim..keşke birde burası bilişim teknolojileri hakkında konuşulan sanal bir platform demeseydin tam olacakmıştı..kendimi nerde olduğunu idrak edememiş net kurdu..bir virüs gibi hissettim sisteme sızmaya çalışan.. arkadaşım web sitem var.. bazı şeylerii tesadüfi öğrendim tesadüfi öğrendiğim şeyleri teorik olarak almak istedimm..ben ilgilenmesem bilişim tknjsi ile burda ne işim var..ben bu işin piriyim demiyorumm haşaa.. meraklıyım..daha fazlasını bilmek istiyorum..bilip dahada fazla şeyler yapıp uygulamak istiyorumm..
sana kızmadım anovun msj ından sonra normaldir ben de şok oldum..
Eski 17/03/2008, 12:35   #9 (permalink)
Aşık Üye

ersin ölmez Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Istanbul

önce anlamak sonra mesaj yazmak lazım sanduka değil mi ?
biraz da az konuşup çok iş yapmak lazım.
Eski 17/03/2008, 22:46   #10 (permalink)
Agrasif Programcı

renegade1905 Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Her Yerden

ön yargılı olmamak lazım foruma ılk mesajlarında ürün satmaya calısan uyelerde var.Bence ilk önce onları ihrac etmek lazım...
renegade1905 hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık