![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2007
|
Delphi for php ile neler yapılabilir. dökümanlar kısıtlı sanrım borland delphi 2007 yüklemem ve kütüphanesini yüklemem gerek. BİLENLER İÇİN SORUM delphi for php ile Network Bağlantı yapabilirmiyim ? Serverde Yayınlayabilirmiyim ? Aranızda ben delphi for php kullanarak bir site yaptım bak burada kullandım diyecek birisi varmı ? Uzak mysql e bağlanmak istiyorum fakat hiç biyerde sorumun cevabını alamadım zeos companenti ile bağlantı kuramadım yardımda alamıyorum bide bunu deniyim dedim. Bu konuda bilgilerinizi bekliyorum. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kodlarım, Canlarım... Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: » Delphi Bölümü «
|
PHP ile yapabildiğin herşeyi daha kolay yapabilirsin. Ancak Delphi for PHP nin hem avantajları hemde dezavantajları var ki başlı başına ayrı bir konu.
__________________ Haberbox | Tek Sevgi | Genel Seçimler | Magice Book | Yerel Seçimler Yaşamaya Değer Bir Hayattan, Sevmeye Değer Bir Aşktan, Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçmeyin... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Kodlarım, Canlarım... Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: » Delphi Bölümü «
| Alıntı:
Bu sitelerin tamamı BDS 2006 ile yazıldı : http://www.teksevgi.com www.genelsecimler.net www.magicebook.net http://www.kisiliktest.com
__________________ Haberbox | Tek Sevgi | Genel Seçimler | Magice Book | Yerel Seçimler Yaşamaya Değer Bir Hayattan, Sevmeye Değer Bir Aşktan, Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçmeyin... | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2007
|
asp bilgim yok. php bilgim yine var. içinden çıkarım diye düşündüm. öğrenmeside ayrı bir sorun olacak sanırım çünkü baya bi zaman geçti yapmak istediklerimi yapamadım. diğer açtığım konuda tepki vermişsiniz evet uzak serverdeki mysql e bağlanmak için çözümler arıyorum.dephi for php çözecekse bu konuda başlıyayım diye düşündüm. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |