![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2007
|
merhaba arkadaşlar benimde aklımda olan birşeyi en sonunda çalışır bir hale getirebildim ![]() amacım bütün url adreslerini tamamlayan online bir araç yapmak sonunda hallettim bitti kısaca proje gitmek istediğiniz sitenin ilk 3 harfini yazdığınızda site uygn kayıtları listeliyor. eğer bulamadıysanız bir harf daha ekliyorsunuz ve kayıtlar tekrar listeleniyor hız olarakda fena değil site ismi yazmadım reklam olmasın diye fikir olarak yorumlarınızı bekliyorum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2005
|
Ne yazık ki rakibin google http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Ateş düştüğü yeri yakar! Üyelik Tarihi: 10/2005
|
fransiz kaldim biraz olaya.. biri beni aydinlatsin!
__________________ sivas/şarkışla süper kanal 105.4 bekleriz....Tanıdıklarını Sanal alemde bulmanın yolu. Kayıt ol, hasret gider... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
|
peki projenin amacı şu : site isimlerini yazmayı min. indirme diyelim ki hurriyet.com.tr gideceksiniz.siteye gelip ilk uc harfini yazdığınız zaman uygun olan kayıtları listeliyor bulamazsa bir harf daha ekliyorsunuz ve istediğiniz sonuca daha yakın bir sonuc buluyorsunuz kısaca bu inş anlatabilmişimdir. Alıntı:
google size kelimeleri yazmanızda kolalıylık sağlıyor. ben ise direk site adreslerini yazmakta bütün yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkürler | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Ar-Ge Üyelik Tarihi: 12/2004 Yer: Google robotlarının yanı
|
İyi de linki versen de bizzat test edip görüş bildirsek daha iyi olmaz mı?
__________________ www.kefukar.blogspot.com Görebildiğin kadar değil, düşünebildiğin kadar ÖZGÜRSÜN! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| En Çetin Cevizci :) Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: Y:212314 Z:92415489
|
URL PLS merak etmeye başladım.
__________________ Tohum saç,bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın, imazmmodified eden moderator utansın! |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
ben reklam olmasın diye ekledim arkadaşlar http://www.puupe.com arkadaşlar baktıktan sonra yorum yazarsanız çok memnun olurum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |