![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2008
|
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konuyu duyurular bölümüne açmadığım için özür dilerim çünkü açamadım oraya. Taşınırsa sevinirim. Başlıkta belirttiğim gibi profesyonel şekilde ben bu oyunları yazarım diyen arkadaşlar varsa benle iletişime geçerlerse sevinirim. Yapacağımız iş sözleşmeli olacaktır. Msn : recep@scorpion.gen.tr ( Msne eklediğinizde lütfen ceviz.net ' ten aldığınızı belirtiniz ) kolay gelsin iyi çalışmalar. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Web uygulaması-Online oyun projesi(Okey,tavla,...) | fhuanhar | Java / JSP | 5 | 20/02/2008 12:48 |
| Java okey,tavla,batak. | pawliger | Duyurular & İlanlar | 4 | 27/01/2008 14:26 |
| Bot Yazimi | UltraFree | PHP | 5 | 10/03/2005 23:11 |
| Java okey, bilardo, satranç gibi sitemde çalıştıracağım oyun arıyorum. | ApexLoader | Java / JSP | 3 | 17/04/2004 12:44 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |