Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Mesajım Var > Ben Geldim

LinkBack Seçenekler
Eski 12/03/2008, 23:58   #1 (permalink)
Üye

Sympho Adlı Üyenin Profil Grafiği

Hoş Merhaba.

Merhaba, ben Mehmet. 1989 Konya/Ereğli doğumluyum. Uzun zamandır fanatik derecesinde bilgisayar tutkunuyum. 7 yıla yakın bir zamanımı IRC Sunucu'larinda geçirdim. Okulumu, neredeyse aile'mi, hatta yaşamımı kaybettim. IRC'in bana verdiği 0, aldiği 100'lerce şey oldu. Yaklaşık 2 ay önce bulundugum tüm IRC Network'lardan ayrıldım ve bende bir istek doğdu. Artık kaybettiğim şeylerin acısını bilgisayar'dan almalıydım, o beni değil, ben onu kölem yapmalıydım.. HTML Öğrendim, Php'ye başladım derken php'ye başlarken, asp'ye geçtim, asp derken PHOTOSHOP'a geçtim vs vs. En sonunca elime programlama okuyan bir arkadaşımda mevcut olan, "Programlamayi C ile öğreniyorum - Palme yayıncılık" kitap'i geçti. İşte buydu ! Ben Genel programlama öğrenmeliydim! Kimsenin yapamadığı, yazamadığı programlar yazıp dünya genelinde ismim duyulmalıydı (fazlamı uctum ). Rüyalarımda görmeye başladım. Hatta bir rüyamı paylaşayım; dünyada ünlü bir TV Kanal'inda, işte bu ! bu bir devrim ! Bilgisayar çağında yeni bir oluşum. Bir türk genci, şöyle yaptı ! vs vs diyor TR'de önemli kişiler beni arıyor, konusmak istiyorlar vs vs Size bunları niye anlattım ? Ben doğrumu yapıyorum sizce ? Hayallerim çok mu ucuk kaçık ? Boş bir şeyin arkasından mı kosuyorum ? Programlama'ya C ile başlamam doğrumu ? (Kitap alacak imkanım yok, bu kitap'i buldugum için havalara ucuyorum!) Hangi yolları izlemeliyim ? Siz değerli hoca'larimin/Ustat'larimin bir tek cumlesi bile beni o kadar havalara ucurur ki.. Beni eleştirin, hatta "sen bir aptalsın!" diyin. Yeter ki bana bir yol gosterin. Şimdiden hepinize iyi kotu yorumlariniz için çok teşekkürler..

Saygılarımla,
Sympho hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 13/03/2008, 01:09   #2 (permalink)
Syntax Error

HaokaH Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Bursa // İzmit

Hosgeldin, zararin neresinden dönersen dön kar'dir mantigina devam et, aptal degilsin, IRC sayesinde en azindan klavyen hIz almIstIr, pozitif düsünmeye bak..
Eski 13/03/2008, 09:15   #3 (permalink)
Aşık Üye

ersin ölmez Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Istanbul

Öncelikle THE SECRET : SIR belgeselini izlemenle başla derim.
Steve Jobs'un konuşmasını izle.
Ve tüm azimini ver,kaçma.. işlerini insanların üzerine yükleme.
Sen suç ve ya hata kimde olursa olsun yine kendinde ara,ve kendine yüklen...
Kenan Sofuoğlu gibi..

Ama şunu kafandan çıkarma,
Everest karşında, sen ona o sana bakıyor.
Çıkmak isteyebilirsin,istemek.. çünkü her canlının yaptığı birşey.
Ama bir adım atmak sana kalmış birşey,sen ona yaklaşmazsan hiç birşey başaramazsın.

Bir çoğumuzun uçuk hayalleri olabilir, bunların gerçekçiliğine inanırsan ( beyin fırtınası ) yaratırsan, neden olmasın !

Can-ı gönülden; hoş geldin diyorum.

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık