![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2008
|
böyle büyük bir sitede bence çok büyük bir eksiklik. ben göremedim. bence link değişimi diye bir alan açılmalıdır. eğer böyle bir bölüm varsa şimdiden konuyu açtığım için özür dilerim. gidip başka forum sitelerinden link değişimi yapmaktansa ceviz.net te yapmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 12/2007
|
Sitenin alt kısmında ve hemen hemen her sayfada "Reklamlar & Desteklenenler" diye bir bölüm var, orada bağlantılar artmış gördüğüm kadarıyla, demek ki bu amaçla kullanılıyor ama tabi nasıl bir sınırlandırma var bilmiyorum...
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
Zaten gelir gelmez kendi sitesinin linkini yapıştıranlara engel olmak, sırf sitesinin tanıtımını yapmak için gelenleri olabilecek en kısa sürede banlamak. (Ki son dönemde bu politikadan her ne kadar zaafa düşüldüyse de) gibi bir ilkesi varken ve ceviz.net i ceviz.net yapan, kaliteli yapan bu duruşu iken, böyle bir bölümün açılması ceviz.net in önce o bölümünü kalitesizleştirecektir. Sonra bu kalitesizleşme dalga dalga yayılarak, sırf bu amaçla üye olmuş ve ceviz.net in genel seviyesinden habersiz olan kişilerce diğer bölümlere de sıçratılacak, baş edilemez boyutlara ulaşacaktır. Böyle bir bölümün açılması şu anki kurallarla ve şu anki bakış açısıyla çelişir. Ama bu bakış açısı değiştirilemez mi? Bence değiştirilmemelidir. Burası üretim yapanların NASIL ürettiği ile ilgili birbirine danıştığı bir yer olarak kalmaya devam etmelidir. Ticarethane mantığı gütmemelidir.
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Güzel Günler Göreceğiz Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
|
Anov'a katılıyorum. Mesela r10 link değişim bölümü ile başa çıkamadı belli kriterler getirdi (emin değilim ama öyle galiba) Şimdi link değişimi yapılcak birisi diğerinin linklerini kaldırcak sen benim niye linklerimi kaldırdın falan diye kavga edicekler.belki küfürleşicekler vs vs. Yinede siz bilirsiniz. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
|
Bence Link Değişimi bölümü de, Alışveriş bölümü de, Hostçuluk bölümü de olmalı. Ceviz'in yukarıda saydığım bölümleri olan forumlardan neyi eksik? Hem böylece daha çok kişiye hizmet ve hitap eder, vizyonu genişler, kapasitesi artar. Millet oralara gideceğine buraya gelir, fena mı olur. Hizmet hizmettir, nevi olmaz!
__________________ http://gupse.org |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 12/2007
| Alıntı:
Eğer Link Değişimi, Alışveriş, Hostçuluk gibi işlemlere herhangi bir internet sitesi (Ceviz.Net'te buna dahil) ev sahipliği yapacaksa bunun hukuksal yükümlülükleri, sorumlulukları var, kolay birşey değil, sıkı bir kontrol gerekir, bu kontrol ve objektif bakma yetisini ben forum editörlerinde, yöneticilerinde bile çok fazla göremedim, o yüzden bu konunun Ceviz.Net'e getirisini, götürüsünü iyi tartışmak gerekir diye düşünüyorum... | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Güzel Günler Göreceğiz Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
| Alıntı:
bu dediğin konular başa bela açar. Seviyeyi düşürür. r10'a sende uyesin aldığı botnet saldırısının haddi hesabı yok.Onlarda seviyeyi düzeltmek için zaman zaman davetye sistemine geçiyorlar.
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
|
Bazı kaygılardan ötürü bu geçiş halihazırda oluyor. Ben taraf olmamakla birlikte sadece bu geçişi kolaylaştırmaya çalışıyorum. Ölümden kaçılmaz.
__________________ http://gupse.org |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |