![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
Şu an için kullanmadığım ve gelecektede kullanmayacağım bir domain ve hostum var. Projesi olan arkadaşlar var ise bunlara aşağıdaki domain ile birlikte hostta olan özellikleri yazıyorum. Özellikler fw.gen.tr (3 yıllık kayıtlı) LINUX Server 100MB Alan 4Gb Bandwith PHP/CGI/SSI 1 adet MYSQL Database (Gerekli olursa daha fazlası) Sınırsız Web Mail (Gawab.com Tarafından) Size özel hata sayfaları Kontrol Panel Var! Tabi bunlar için şartta koşmak zorundayım: * Bütün sayfalarda 468x60 bir banner. Yeri size ve sitenizin dizaynına bağlı... * Domain bende kalması gerekiyor. * Sadece anasayfada 1 tane 88x31 banner. * Bir projenizin olması * Sitenin içeriğinin düzgün ve özgün olması * Ziyaretçi sayısı beni ilgilendirmez... ![]() * T.C. yasalarına uymalı dememe gerek yok herhalde Hosting seneye Temmuzda 2,75Gb bandwithe düşebilir. Çünkü ekstra aldığım bandwith seneye bitiyor. Eğer bandwith yetmiyor ise hosting işini bi şekilde halledebilirim. Ama yetiyor ise masrafa girmem. Bakınız 3 sene domain, 2 senede hosting garantisi veriyorum. Eğer siteniz iyiye giderse bunu gücümün yettiği kadarıylada desteklerim. Çünkü kendim kullanamayacağım, üniversite sınavına hazırlanıyorum, bari bir işe yarasın. Düşünenler benimle irtibata geçerse sevinirim. Sözüme güvenmiyorsanız Ankara da oturuyorum, eğer Ankaradaysanız yüz yüze bir görüşmede ayarlayabiliriz. Yoksa buyrun cep telefonumuda veririm. Düşünenler buraya reply edebilir ya da cappytoi@yahoo.com adresine email atabilirler. Not: domaini almak zorunda da değilsiniz. sadece hostingi de verebilirim. ama o zaman bandwithi 2Gb olmak zorunda çünkü diğer domaini başkasına vermeyi düşünüorm...
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info Enson 20/10/2003 20:02 tarihinde cappytoi tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
veriyorum, satmıyorum...
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Aslında ben talıp olurdum ama domaın pek ıstedıgım gıbı degıl.. Kı zaten ıhtıyac duydugum seyde domaın yoksa elımın altında epey bı host var gıbı.. Bu durumda gercekten ıhtıyacı olan bırının alması daha mantıklı.. Kı sanırım bıcok kısı benım gıbı dusundugu ıcın su gune kadar talıp olan cıkmadı.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Normalde millet aç gibi atlardı n'oldu ya internet ben görmeyeli çok değişti herhalde
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #6 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: kayıp
|
Php ogrenmek icin; php destekleyen bir host'a ihtiyacim var ama senin saydigin ozellikler bana cok fazla gelir. ![]() Bana sadece; ayda 50MB (en fazla) bandwith ve 2-3 MB web alani yeter de artar bile...
__________________ Bir yerde suç varsa, orada adalet yoktur... [Platon \ Eflatun] |
| | |
| | #7 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Bana kalırsa hosting alabilirsin herhangi bir yerden yada 10mb fln birilerinden rica edersen olabilir... ben sana 50mb yerde verirdim 75mbda ama sunucum subftp kabul etmiyor maalesef..
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #8 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: kayıp
|
PHP bolumunde, ucretsiz alan veren PHP desktekli host'larin nerelerden bulunabilecegi anlatilmisti. Oralardan da bulabiliriz haliyle. Ancak tanidik birileri ile baglanti kurarak bu isi halletmek daha cazip geldi bana. Yoksa bahsedilen sitelere uye olmak 15-20 dk.'lik is. Aslina bakarsak benim istegimin, cappytoi'nin amacinin oldukca disinda bir istek oldugunu mesaji yazdiktan sonra farkettim.
__________________ Bir yerde suç varsa, orada adalet yoktur... [Platon \ Eflatun] |
| | |
| | #10 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 02/2004
|
ölümüne isterim... :P http://www.shadowsystem.tk (içerik boş yakında counter strike ve system of a down üzerine olacak) http://www.9d.sokagi.com 9d sınıfı official website sitelerim bunnar...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |